Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Β. Παπανδρέου: Ο Γ. Παπανδρέου έπρεπε να είχε φύγει (τώρα το θυμήθηκες;)

Print Friendly and PDF
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα έπρεπε να έχει ήδη φύγει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε η Βάσω Παπανδρέου και εκτίμησε ότι η ανάκαμψη του Κινήματος θα είναι...



δύσκολη και θα πάρει χρόνο.

«Θα πρέπει να κοιτάξουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, δεν είναι εύκολο να ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ, θα μας πάρει πολλά χρόνια, θα είναι δύσκολα χρόνια», προέβλεψε η πρώην υπουργός σε δηλώσεις της στο Βήμα FM και πρόσθεσε για το θέμα της ηγεσίας:

«Ο νέος αρχηγός θα πρέπει να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και να δώσει μια καλύτερη προοπτική στο ίδιο το κόμμα. Τον κ. Παπανδρέου τον τιμώ, τον εκτιμώ, αλλά πλέον θα πρέπει να αφήσει το κόμμα».

Όσον αφορά στη λειτουργία της κυβέρνησης, η κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι σε αυτή έπρεπε να μετέχουν στελέχη που θα έχει επιλέξει ο ίδιος ο κ. Παπαδήμος ώστε «να μην εξαρτώνται από την κομματική πειθαρχία».

«Θα έπρεπε εμείς να έχουμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο. Να βάζουμε ρεαλιστικούς στόχους και να τους πετυχαίνουμε. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να δεχόμαστε οτιδήποτε μας λένε και σε λίγο βέβαια να αποδεικνύεται ότι δεν έχουν υλοποιηθεί αυτοί οι στόχοι. Δεν είναι δυνατόν να ακολουθούμε μια πολιτική που οδηγεί στην ύφεση για να λέμε ότι θα αυξήσουμε τα έσοδα και θα μειώσουμε περαιτέρω τις δαπάνες», δήλωσε για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

«Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθούμε εκτός ευρώ τώρα», εκτίμησε, αλλά «ότι ετοιμάζουν την έξοδο μας από το ευρώ, την ετοιμάζουν», σημείωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

24GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: