Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο σύζυγος μου έβγαλε 1 εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό!!

Print Friendly and PDF
Λασπολόγοι και συκοφάντες λέει η Ντόρα

Οι πολιτικοί αντίπαλοι της Ντόρας Μπακογιάννη κάνουν λόγο για την την... ταφόπλακα στην καριέρα της και το νεόκοπο κόμμα της...




Συγγενικό πρόσωπο και συγκεκριμένα ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν τελικά εκείνος που έβγαλε εκτός Ελλάδος τον Μάρτιο του 2011 το 1 εκατ. ευρώ.


Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός πήγε στη Βουλή και χαρακτήρισε «φιάσκο» και «φαρσοκωμωδία» τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες. Όπως εξήγησε η Ντόρα Μπακογιάννη ο σύζυγος της ρευστοποίησε μετοχές που είχε στην Αμερική για την αγορά ενός πλοίου και έκανε λόγο για «επιχειρηματική δραστηριότητα».


Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε με τον κ. Νικολούδη, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και τόνισε πως οι δηλώσεις πόθεν έσχες τόσο της ιδίας όσο και του συζύγου της είναι κατατεθειμένες στη Βουλή. Υποστήριξε επίσης, ότι δεν αποκλείεται η όλη υπόθεση μπορεί να κρύβει σκοπιμότητες με στόχο να πλήξουν την ίδια και το κόμμα της καθώς η Δημοκρατική Συμμαχία έφερε στην επιφάνεια το θέμα με τα οικονομικά των κομμάτων.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: