Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ενώπιον των δικαστών ο ανιματέρ που κατακρεούργησε 11χρονο Ρώσο στην Κρήτη

Print Friendly and PDF
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ που συγκλόνισε τον περσινό Μάρτιο την κοινή γνώμη. Μαχαίρωσε 20 φορές και πέταξε σε οικόπεδο 11χρονο από τη Ρωσία. Νοσηλεύεται ακόμα στη Γερμανία


Σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παπαρέμπεται, με βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο 20χρονος Ολλανδός "διασκεδαστής", ο οποίος, τον περασμένο Μάιο συγκλόνισε την κοινή γνώμη στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, ότανμαχαίρωσε 20 φορές και πέταξε σε οικόπεδο 11χρονο αγόρι από τη Ρωσία, του οποίου νωρίτερα είχε κλέψει τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Σύμφωνα με το βούλευμα, ο Ολλανδός - ο οποίος εξακολουθεί να κρατείται στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού - κατηγορείται για:
* Απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση
* Παράνομη οπλοφορία μαχαιριού
* Οπλοχρησία και
* Κλοπή
Σημειώνεται ότι ο μικρός Ρώσος, σύμφωνα με πληροφορίες, εξακολουθεί να παραμένει στη Κέντρο Αποκατάστασης της Γερμανίας, όπου είχε μεταφερθεί από το Ηράκλειο.
Το βούλευμα αναμένεται να παραδοθεί στον Εισαγγελέα εφετών Ανατολικής Κρήτης, ο οποίος και θα αποφανθεί για το πού και πότε θα δίνει η δίκη του 20χρονου.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: