Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η συγκινητική έκκληση άνεργης μητέρας για να σωθεί η κόρη της!

Print Friendly and PDF
Ο Γολγοθάς της άτυχης κοπέλας που σήμερα είναι 22 ετών, ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα…

Εκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνουν οι γονείς μιας 22χρονης Βολιώτισσας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Οι γονείς της 22χρονης είναι άνεργοι και δεν έχουν χρήματα ούτε για τις απαραίτητες προεγχειρητικές εξετάσεις της κόρης τους.
Σύμφωνα με τη μητέρα της νεαρής κοπέλας, η κόρη της αντιμετωπίζει ινώδη δυσπλασία στη δεξιά πλευρά του κρανίου της και αν δεν υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση θα έχει πρόβλημα τόσο με το μάτι της όσο και με τον εγκέφαλό της.
Για το ίδιο πρόβλημα έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση άλλες τέσσερις φορές. Η πρώτη ήταν σε ηλικία μόλις 13 ετών. Η επέμβαση που χρειάζεται, έπρεπε κανονικά να είχε γίνει ένα χρόνο πριν. Όμως οι γονείς της 22χρονης δεν είχαν τα απαιτούμενα χρήματα. Η ίδια, όπως είναι φυσικό, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει δεν μπορεί να εργαστεί για να έχει ασφάλιση.
Σύμφωνα με τη μητέρα της, ολόκληρη η δεξιά πλευρά του προσώπου της είναι παραμορφωμένη. Το πρόβλημα προέκυψε μετά από ατύχημα που είχε σε παιδική ηλικία, περιστατικό που -όπως αναφέρει- δεν πρόσεξαν οι γιατροί, με αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνεύει η όραση και ο εγκέφαλος της κόρης της.
Σύμφωνα με το thessalianews.gr, η οικογένεια της 22χρονης βρίσκεται σε απόγνωση και ζητά από τους πολίτες οικονομική βοήθεια, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προεγχειρητικές εξετάσεις και στη συνέχεια η κοπέλα να μπει στο χειρουργείο. Για το σκοπό αυτό έχουν ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό: Eurobank 0026-0018-01-0102448301 (δικαιούχοι Δ.Χ. και Τ.Ζ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: