Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Το πολυαναμενόμενο Galaxy S5 μας συστήνεται -Ολα τα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της Samsung [βίντεο]

Print Friendly and PDF
H νέα ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S5 αποκαλύφθηκε. 
Λίγο μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, σε τέσσερα χρώματα και με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για κλείδωμα-ξεκλείδωμα αλλά και για πραγματοποίηση αγορών μέσω του Ιντερνετ, το νέο έξυπνο κινητό της νοτιοκορεάτικης εταιρείας αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στα ράφια της αγοράς στις 11 Απριλία. Ας το γνωρίσουμε...
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν χθες στο  πλαίσιο τoυ Unpacked event στη Βαρκελώνη στο περιθώριο του MWC το Samsung Galaxy S5 βασίζεται στον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 και υποστηρίζεται από 2GB μνήμης RAM. Επίσης, υποστηρίζει τηλεχειρισμό μέσω, NFC, Bluetooth 4.0 BLE/ANT+, Cat 4 LTE (έως 150Mbps down/50Mbps up) και επιλογή αποθηκευτικού χώρου 16GB ή 32GB, επεκτάσιμου μέσω καρτών microSD.
Η οθόνη του είναι 5,1 ιντσών και η φωτογραφική κάμερα 16 MegaPixels. Επίσης, διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button της πρόσοψης, επιτρέποντας εκτός από το ξεκλείδωμα της συσκευής και την πραγματοποίηση αγορών μέσω Paypal από έως και τρεις διαφορετικούς χρήστες, αλλά και την προστασία προσωπικών δεδομένων και πολύτιμων αρχείων.
Επίσης, ένας πρωτοποριακός παλμογράφος ενσωματώνεται στην πλάτη του κινητού παρακολουθώντας το ρυθμό της καρδιάς και τις αθλητικές επιδόσεις σε συνεργασία με το S-Health 3.0 και το Gear Fit.
Η νέα ναυαρχίδα της Samsung, διαθέτει ακόμη αδιάβροχη πιστοποίηση IP67, ωστόσο, δεν μπορεί να σας συνοδεύσει σε υποβρύχιες βουτιές.
Σχεδιαστικά είναι σχεδόν ίδιο με τον προκάτοχό του Galaxy S4 και το κατά τι πιο ογκώδες προφίλ του οφείλεται στη μεγαλύτερη οθόνη και την αδιάβροχη προστασία, ενώ η μουαρέ πλάτη του καθιστά ευκολότερο και σταθερότερο το κράτημα. Oι διαστάσεις του φτάνουν τα 142.0 x 72.5 x 8.1mm και το βάρος του τα 145 γρ..
Το Samsung Galaxy S5 θα κυκλοφορήσει με λειτουργικό Αndroid 4.4 KitKat, σε τέσσερις χρωματικές παραλλαγές (μαύρο, λευκό, μπλε και χρυσό) στις 11 Απριλίου σε τιμή που δεν έγινε ακόμη γνωστή.

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: