Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Βράβευση για την καμπάνια «Χαλκιδική 4 εποχές»

Print Friendly and PDF
Η φωτογραφική καμπάνια του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής βραβεύεται την Τρίτη στα Tourism Awards 2014. Δείτε τις φωτογραφίες που μαγεύουν Έλληνες και ξένους


του Αλέξανδρου Μητάκη
mitakis@voria.gr


Σημαντική διάκριση έλαβε ο Οργανισμός Τουρισμού Χαλκιδικής και συγκεκριμένα η φωτογραφική καμπάνια «Χαλκιδική τέσσερις εποχές», η οποία βραβεύεται την Τρίτη 8 Απριλίου στα Tourism Awards 2014.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, παρουσία της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, και των προεδρείων των τουριστικών φορέων της χώρας.

Η ανεξάρτητη δωδεκαμελής κριτική επιτροπή των βραβείων, με πρόεδρο των πρώην επικεφαλής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Ε.Σκουλά, όπου συμμετέχει και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αξιολόγησε πρακτικές και στρατηγικές κάποιων από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του χώρου του τουρισμού.

Ένα από τα βραβεία θα δοθεί στον Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής (ΟΤΧ), για τη φωτογραφική καμπάνια που ξεκίνησε το 2008 και ολοκληρώθηκε το 2010, η οποία στόχο είχε να αναδείξει τη Χαλκιδική ως έναν προορισμό για όλους του μήνες του έτους. Μέσα από τον φακό του φωτογράφου Ανδρέα Ξυρίδη, ο ΟΤΧ επιχείρησε να αναδείξει προορισμούς στη Χαλκιδική, που δεν αφορούν μόνο τις μαγευτικές παραλίες της περιοχές, αλλά και ορεινά, χειμερινά, αγροτουριστικά, ανοιξιάτικα κ.α. Μέρη που μπορεί να επισκεφθεί ο τουρίστας στην περιοχή.


Η εν λόγω καμπάνια, που περιλαμβάνει εκατοντάδες φωτογραφίες, πολλές από τις οποίες δεν έχουν ακόμη χρησιμοποιηθεί, έχει λάβει τα εύσημα από τον ΕΟΤ. Μάλιστα, δύο από τις φωτογραφίες υπήρχαν για αρκετό καιρό στην κεντρική σελίδα του ΕΟΤ, ενώ ολόκληρη η καμπάνια του ΟΤΧ στο εξωτερικό γίνεται με αυτό το φωτογραφικό υλικό.


«Η βράβευση είναι πολύ σημαντική για εμάς, καθώς επιβραβεύεται η προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2008, με στόχο να δείξουμε ότι η Χαλκιδική δεν είναι ένας προορισμός μόνο καλοκαιρινός», δήλωσε στη Voria.gr ο πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος θα παραλάβει την Τρίτη το βραβείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: