Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

“Αηδιαστικά όσα επιβάλλουν στην Ελλάδα”

Print Friendly and PDF
Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Γκάντ Λέρνερ χαρακτηρίζει αηδιαστικά όσα η ΕΕ και το ΔΝΤ θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα. 
 
Σε τηλεοπτική του παρέμβαση στην ιταλική τηλεόραση “La 7” ο δημοσιογράφος Γκάντ Λέρνερ υπερασπίζεται τη χώρα μας αναφέροντας χαρακτηριστικά:
Καλύτερα η Γερμανία που επιβάλλει κοινωνική σφαγή ή τα κοράκια που περιμένουν να κερδίσουν, σε περίπτωση χρεοκοπίας, με τα ασφάλιστρα κινδύνου; Είναι δυνατόν, στην σημερινή Ιταλία, να μην καταλαβαίνουμε ότι η Ελλάδα είμαστε όλοι εμείς;”.
Μάλιστα στο προσωπικό του blog, το οποίο ονομάζει “το blog του μπάσταρδου” o Ιταλός δημοσιογράφος γράφει:

“Αφήστε με να πω ότι αυτά που επιβάλλονται στον ελληνικό λαό από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, είναι απλούστατα, αηδιαστικά. Δεν γίνεται, βέβαια, για να αποφευχθεί μια χρεοκοπία που είναι ήδη σε εξέλιξη, αλλά για να απομυζήσουν και τους τελευταίους πόρους από την δυστυχισμένη αυτή χώρα, προς όφελος των ξένων πιστωτών και για να δημιουργήσουν το Firewall (το τείχος ασφαλείας που θα έπρεπε να σταματήσει την μετάδοση της κρίσης), το οποίο, όμως, έχω την εντύπωση ότι θα πολλαπλασιάσει τις επιπτώσεις της”.

Ο Γκαντ Λέρνερ την ερχόμενη Δευτέρα θα αφιερώσει όλη του την εκπομπή στην ελληνική κρίση.
 
ellispoint

Δεν υπάρχουν σχόλια: