Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Κάθειρξη 20 ετών σε σερβιτόρο για δολοφονία στο ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ

Print Friendly and PDF
Ποινή κάθειρξης 20 ετών επέβαλε χθες το μεικτό ορκωτό εφετείο Θεσσαλονίκης σε 44χρονο σερβιτόρο, ο οποίος σκότωσε με σιδερένιο εργαλείο (κάβουρα) 38χρονο υπάλληλο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική.




Η δολοφονία είχε γίνει το Δεκέμβριο του 2008 και μέχρι χθες δεν διευκρινίστηκαν τα κίνητρα του δράση, στον οποίο αναγνωρίστηκε μειωμένος καταλογισμός.
Ο Ρουμάνος εντοπίστηκε αιμόφυρτος από συναδέλφους του το απόγευμα της ημέρας των Χριστουγέννων στο σπίτι όπου έμενε δίπλα στους στάβλους του ιππικού ομίλου του ξενοδοχείου. Όπως πιστοποίησε ο ιατροδικαστής, έφερε συντριπτικά χτυπήματα στο κεφάλι, που, όπως αποδείχτηκε, του προκάλεσε 44χρονος Έλληνας, καθώς νωρίτερα το θύμα είχε αστειευτεί σε βάρος του δράστη. Στην απολογία του ενώπιον του κακουργιοδικείου ο 44χρονος χθες επιβεβαίωσε με τη στάση του το μειωμένο καταλογισμό, καθώς δεν μπόρεσε να αιτιολογήσει την πράξη του. «Κατάλαβα ότι έκανα κακό στους δικούς του ανθρώπους τρεις μήνες μετά, όταν άρχισα να παίρνω χάπια», υποστήριξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: