Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Στιγμές απόγνωσης για τους συγγενείς των επιβαινόντων: Παρακαλούν να μην είναι συντρίμμια του Boeing αυτά που είδε ο δορυφόρος

Print Friendly and PDF
Τα πρόσωπα του θρίλερ με την εξαφάνιση του Boeing της Malaysia Airlines είναι σίγουρα οι 239 επιβαίνοντες, τον οποίων η τύχη αγνοείται εδώ και 13 ημέρες από τη στιγμή που το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ.
Ωστόσο οι τραγικές φιγούρες είναι οι συγγενείς και οι φίλοι τους που βρίσκονται σε Μαλάισία και Κίνα και κανείς δεν τους έχει ενημερώσει για την κατάσταση και την πορεία των ερευνών.
Σήμερα στο άκουσμα της είδησης πως δορυφόρος έχει εντοπίσει αντικείμενα που είναι πιθανό να είναι συντρίμμια της μοιραίας πτήσης κάποιοι από αυτούς κατέρρευσαν. Μάλιστα ορισμένοι ευχήθηκαν να αποδειχθεί πως τα αντικείμενα που επέπλεαν στη θάλασσα ρου Ινδικού Ωκεανού να μην ανήκουν στο αεροσκάφος που αγνοείται. Οι ίδιοι εξακολουθούν να διατηρούν μία ελπίδα πως μπορεί το Boeing να έχει προσγειωθεί κάπου και οι άνθρωποι της να βρίσκονται ακόμα ζωντανοί. Χρακτηριστική ήταν η δήλωση ενός άνδρα, του οποίου αγνοείται το παιδί του «Ο γιος μου είναι ζωντανός».
Αλλοι δεν μπορούσαν να ψελλίσουν ούτε λέξη στο άκουσαν της είδησης και περίμεναν τα νεότερα αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι.
Την ίδια στιγμή ασθενοφόρα και ιατρικό προσωπικό βρέθηκαν στα σημεία όπου οι συγγενείς των αγνοούμενων περιμένουν να πληροφορηθούν.
Την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την πορεία των ερευνών μία 60χρονη προσπάθησε να εισέλθει στο χώρο όπου γινόταν η ενημέρωση. Η είσοδος δεν της επετράπη και ο χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ με τους αστυνομικούς να την μεταφέρουν σηκωτή. Η γυναίκα δεν ήθελε τίποτα περισσότερο από το να διαμαρτυρηθεί για την έλλειψη πληροφόρησης.
Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η daily Mail είναι ενδεικτικές της αγωνίας που ζουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι



iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: