Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ο άνθρωπος που υπέγραψε την καταδίκη της χώρας , μας δουλεύει και από πάνω.

Print Friendly and PDF
Μνημιώδης θα παραμείνει πλέον το θράσσος του υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου.Του ανθρώπου που έβαλε την υπογραφή του για να καταδικάσει εκατομμύρια Ελλήνων στη φτώχεια και να υποδουλώσει τη χώρα στα ξένα συμφέροντα.Ο άνθρωπος βγαίνει ακόμη και μιλάει.Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ που έφτασε στη βουλή , για να διερευνηθούν πιθανές ποινικές ευθύνες που μπορεί να τον βαραίνουν...


 "Όλοι ξέρουμε ότι η χώρα μας έχει ταλαιπωρηθεί από την αναξιοπιστία των στατιστικών της στοιχείων.

Γι’ αυτό και η προηγούμενη κυβέρνηση, με δική μου εισήγηση, ως Υπουργού Οικονομικών, είχε προτείνει την ανεξαρτητοποιήση της Στατιστικής Υπηρεσίας, κάτι το οποίο ψήφισε η Βουλή.

Πλέον η ανεξάρτητη Στατιστική Υπηρεσία επεξεργάζεται τα δημοσιονομικά στοιχεία του ελληνικού κράτους, τα οποία έχουν επικυρωθεί από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία.

Νομίζω πως είναι μια εξαιρετικά καλή ευκαιρία που δίνεται στη Βουλή, για να συζητήσει το ύψος του ελλείμματος και τις συνθήκες μέσα στις οποίες διαμορφώθηκε αυτό.

Και είμαι σίγουρος ότι η Κυβέρνηση θα παράσχει όλα τα στοιχεία και όλες τις δυνατότητες, για να γίνει αυτή η συζήτηση και να σταματήσει να ποινικοποιείται η αλήθεια. "

Έλεος ρε Παπακωνσταντίνου!!!Όλα καλά τα έκανες.Αλλά για τους άλλους.όχι για τους Έλληνες.

planetgreece

Δεν υπάρχουν σχόλια: