Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Η π@π@ρολογία του Κάρολου!

Print Friendly and PDF
Σαν τη Πόντια π⓪υτ@να, που δεν γνώριζε ότι οι άλλες πληρώνονταν για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν, εμφανίστηκε πάλι ο Παπούλιας. Δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος για το 2014. Χαρακτήρισε μαχόμενο τον Στουρνάρα, ο οποίος μάχεται συνεχώς να εξαθλιώνει περισσότερο τους ανθρώπους με τα μέτρα που παίρνει.

Στους μαχόμενους κατέταξε και τον εαυτό του ο Παπούλιας. Χαρακτήρισε πρωτοχρονιάτικα «αποκρουστική» την απόφαση του δικαστηρίου για τους 42 κατηγορούμενους για την κομπίνα [ = μέρος της κομπίνας] του Χρηματιστηρίου και δεν πίστευα στ’ αυτιά μου. Τον έπιασε ο πόνος για τον...

λαουτζίκο που τον ξέσκισαν τα σημιτολαμόγια.Πρώτη μεγάλη μάχη που έδωσε, ήταν τα δανεικά στον Ανδρέα Παπανδρέου για το σπίτι της Εκάλης. Ε, λοιπόν, Κάρολε, αν θέλεις να είσαι μάγκας, όσο το παίζεις, δημοσιοποίησε το συμβολαιογραφικό έγγραφο, με το οποίο δάνεισες 10.000.000 δραχμές στον Αντρέα για να χτίσει το «κωλόσπιτο» της Εκάλης [Βαγγέλης Γιαννόπουλος έφα], ώστε να δούμε πώς έδωσες το ποσό αυτό. Γράφει το συμβόλαιο ότι τα δανεικά εμετρήθησαν από τον δανειστή προς τον δανειζόμενο εκτός της παρουσίας του συμβολαιογράφου; Αν γράφει έτσι, δημοσιοποίησε τον τραπεζικό λογαριασμό σου, από τον οποίον ανέλαβες το ποσό αυτό γα να το δώσεις στο Αντρέα. Για να δούμε πόθεν προήλθε το ποσό. Αν πάλι το συμβόλαιο γράφει ότι το ποσό δόθηκε με την τάδε επιταγή, δώσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της επιταγής και δείξε μας ποιος λογαριασμός σου χρεώθηκε με το ισόποσό της. Και μετά πες μας αν εξοφλήθηκε το δάνειο, πώς και πότε! Τα παραστατικά Κάρολε! 
Δεύτερη και διαρκής μάχη ήταν το τουμπεκί που έκανε στο ΠΑΣΟΚ, όταν...
οι σύντροφοί του λυμαίνονταν και έκαναν πλιάτσικο στη χώρα και τους πολίτες. Τρίτη μάχη η αφωνία για το συνταγματικό πραξικόπημα με την κυβέρνηση Παπαδήμιου.

Η αφωνία φαίνεται ότι είναι χρόνια "ασθένεια" του Παπούλια. Γιατί δεν είπε τίποτα για τη φορολογική λαίλαπα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πάνω στους πολίτες. Δεν είπε τίποτα ούτε για τη συνεχιζόμενη και μη ελεγχόμενη φοροδιαφυγή από τους γνωστούς και εξαιρετέους κύκλους. Δεν έχει άποψη για το αν προσιδιάζει σε ευνομούμενη χώρα το γεγονός ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι ακόμα ο Σημίτης και ο Βενιζέλος. Δεν ήταν άξιο σχολιασμού για τον Παπούλια οι θάνατοι ακόμη και παιδιών, που προσπαθούσαν να ζεσταθούν γιατί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης είναι απαγορευτική μετά τους φόρους της κυβέρνησης.

"Πνιγμένος" στα "βαριά" καθήκοντά του, ο Παπούλιας δεν άκουσε τίποτα για την κατάθεση του Κάντα σχετικά με τις μίζες για τα εξοπλιστικά, όπου οι Πασόκοι του ήταν πάντα "πρώτο τραπέζι πίστα". Όπως δεν έχει ακούσει τίποτα για τις μίζες της SIEMENS.

Η μόνη φορά που η αφωνία εγκαταλείπει τον Παπούλια, είναι όταν αυτός μάχεται στην παπ@ρολογία. Στο πλαίσιο αυτό δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος για το 2014...




Δεν υπάρχουν σχόλια: