Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Απελάθηκε και επέστρεψε στην Ελλάδα ο Άγγελος Φιλιππίδης – Με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ – «Επέστρεψα οικειοθελώς», δήλωσε ο ίδιος

Print Friendly and PDF
Στην ΓΑΔΑ οδηγήθηκε ο Αγγελος Φιλιππίδης μετά την σύλληψή του στις 09:05 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου έφτασε με πτήση των τουρκικών αερογραμμών.

Αν και σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές υπήρξε διαδικασία απέλασής του μετά από ενεργοποίηση του νέου εντράλματος σύλληψής του ο Α. Φιλιππίφης δήλωσε ότι επέστρεψε οικειοθελώς και άμεσα, όπως είχε υποσχεθεί, θέλοντας για ακόμη μια φορά να δείξει ότι επιθυμεί να συνεργαστεί με τις δικαστηκές αρχές…


Ολονύχτιο θριλερ μέχρι την επιστροφή
Ο “Αγγελος Φιλιππίδης, που καταζητείται με ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές αρχές, παρελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας και μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Η άφιξη του καταζητούμενου επιτεύχθηκε κατόπιν συνεννόησης του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών με τις τουρκικές αρχές.
Άμεση ήταν η σύλληψη του Α. Φιλιππίδη όταν έφτασε στο αεροδρόμιο - ΦΩΤΟ NEWSIT
Άμεση ήταν η σύλληψη του Α. Φιλιππίδη όταν έφτασε στο αεροδρόμιο – ΦΩΤΟ NEWSIT
Ο Α. Φιλιππίδης βρισκόταν ως αργά χθες τη νύχτα στο τμήμα αλλοδαπών της Κωνσταντινούπολης. Εναντίον του είχε ενεργοποιηθεί και δεύτερο ένταλμα σύλληψης και οι τουρκικές αρχές προχώρησαν αυτή τη φορά στην απέλασή του.
Έτσι ο Α. Φιλιππίδης ήταν καθ” όλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν υπό διακριτική παρακολούθηση και ουσιαστικά μπήκε στην πρώτη πτήση από την Κωνσταντινούπολή για την Αθήνα καθώς έπρεπε να εγκαταλείψει άμεσα την Τουρκία.
Στο αεροπλάνο, τον συνόδευε μια γυναίκα, είπαν επιβάτες της πτήσης.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: