Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Τα γυρνάει ο Καραμπέρης και διαψεύδει τα περί καταγεγραμμένων συνομιλιών

Print Friendly and PDF
Διέψευσε με μακροσκελή γραπτή δήλωσή του, ο εκ των βασικών κατηγορούμενων στην υπόθεση τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη, Μάρκος Καραμπέρης την ύπαρξη οπτικοακουστικού υλικού με καταγεγραμμένες συναντήσεις του με πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές και άλλους δημόσιους παράγοντες.

Σε δήλωσή του που διένειμε στα ΜΜΕ μέσω του συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος ως αρχηγός του κυκλώματος τοκογλυφίας διαψεύδει το σύνολο του δημοσιεύματος, υποστηρίζοντας πως τέτοιου είδους πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με σκοπό να επιβαρύνουν τη θέση του.

«Δηλώνω κατηγορηματικά», αναφέρει, «ότι ποτέ δεν έκανα καμία τέτοια δήλωση -εκμυστήρευση- γνωστοποίηση σε κανέναν, ούτε κατείχα ή κατέχω κανένα γραπτό ή ηλεκτρονικό αρχείο που να αφορά οιοδήποτε πρόσωπο, ούτε ποτέ κατέγραψα οιαδήποτε συνομιλία μου με τα ανωτέρω πρόσωπα» και κάνει λόγο για «πολιτική ψιθυριστών, ανώνυμων πηγών και άλλων κουκουλοφόρων, που θέλουν να επιβαρύνουν τη θέση μου».


Παράλληλα, επιχειρεί να χαρακτηρίσει ως πολιτική τη δίωξή του, συνδέοντας το όλο θέμα με την εμπλοκή του στην πολιτική ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με το συνδυασμό του ΛΑ.Ο.Σ. στην Κεντρική Μακεδονία.


Σας θυμίζουμε ότι κυριακάτικη εφημερίδα παρουσίαζε τον 58χρονο επιχειρηματία να έχει στην κατοχή του βίντεο, στα οποία έχουν καταγραφεί συναντήσεις και συναλλαγές με πολιτικούς, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του κράτους γενικότερα, αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ., ακόμη και δικαστικούς λειτουργούς.


«Αν βγάλω αυτά τα βίντεο, θα εξαφανιστεί η Βουλή» εφέρετο να έχει πει ο ίδιος ο Καραμπέρης σε στενό συνεργάτη του.



atithaso.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: